Advies nodig? Wij zijn vandaag vanaf 11:00bereikbaar
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag 9:00 - 21:00
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag 11:00 - 18:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
 
CruiseReizen.nl maakt gebruik van cookies, meer informatie .

Gefeliciteerd

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief en je ontvangt nu onze exclusieve aanbiedingen!

Wij sturen de kortingsvoucher naar je toe. Geef deze code door aan je Cruise Specialist voor het boeken van je cruise. De voucher/korting is niet toepasbaar na het overmaken van de totaal/aanbetaling. Deze voucher is 60 dagen geldig na uitgifte. Een voucher per boeking. Niet combineerbaar met andere acties/aanbiedingen.

€50 korting

De beste cruise deals ontvangen?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. €50,-

Royal Caribbean onthult naam nieuw cruiseschip


Deze week ontvingen we weer een geboortekaartje met een verrassend nieuwe naam op. De ouders van dienst waren deze keer de mensen van Royal Caribbean. En hun kleine spruit… die had de naam Spectrum of the Seas gekregen. Voor je aan James Bond-achtige toestanden zou beginnen denken, het gaat hier wel degelijk om een nieuw cruiseschip en wel het 4de Quantum ultra-klasse cruiseschip van de rederij.

Met haar debuut gepland voor 2019 zal de Spectrum of the Seas het nieuwste paradepaardje uit de innovatieve en hoogtechnologische Quantum-klasse van cruiseschepen zijn. Het revolutionaire cruiseschip zal bovendien speciaal voor passagiers uit China en de Aziatische regio ontworpen worden, inclusief enkele nooit geziene ervaringen en faciliteiten.

Michael Bayley lovend over Spectrum of the Seas

Michael Bayley van Royal Caribbean International sprak zich na het bekendmaken van de naam alvast lovend uit over het nieuwe cruiseschip:

Vandaag is een heel speciale dag in de ontwikkeling van ons nieuw Quantum Ultra cruiseschip, Spectrum of the Seas. We staan weer een stap dichter bij het gelukzalig maken van onze klanten in Azië met de bouw van dit wonderbaarlijke cruiseschip. Spectrum zal een sprong voorwaarts zijn op gebied van scheepsontwikkeling en klantenervaring en ze zal haar reizigers met onvergetelijke herinneringen en ongekende opportuniteiten in de watten leggen.

Andere leuke blogs

De 7 nieuwste schepen in 2024

Geplaatst op: 03-05-2024

Lees dit artikel

Alles over drankenpakketten tijdens het cruisen

Geplaatst op: 15-03-2024

Lees dit artikel

De beste cruise deals ontvangen?

Schrijf je in & ontvang een € 50,- kortingsvoucher!


42.861 mensen gingen je al voor!